Tuotteet

Valikoimistamme löydät hyvän valikoiman jalkojen hyvinvointi-itsehoitotuotteita. Esim, diabeetikoille ja psoriaatikoille oma jalkahoitosarja, sekä myös sidostesukan hopearaikkaat- sukkasarja diabeetikoille ja allergisille. Myynnissä myös kevytterapiatuotteita, esim. vaivasenluunsuojia, varpaan erottajia, varvassuojia ym. Käsien ja kynsien hoitotuotteita...

Peclavus schrundensalbe 50 ml Pihkavoide

Paksu, mm. cera albaa, lanoliinia, pihkaa ja mehiläisvahaa sisältävä halkeamavoide. Hoitaa huonokuntoista ihoa ja lisää sen vastustuskykyä ja elastisuutta. Tämä on vanha voide jolla on suuri uskollinen käyttäjäryhmä.

Callusan voidevaahdot

Vaahtomuotoisen halkeamavoiteen vaikuttava aine on karbamidi. Karbamidipitoisuus on 5-15 %. Hajusteeton, imeytyy heti. Sukka voidaan pukea heti jalkaan. Kahden euron kolikon kokoinen vaahtopallo riittää jalkaterään. Vaivaton käyttää, ei jätä ihoa rasvaiseksi. Myös diabeetikoille. Pakkauskoko 125 ml.

Forte

Vaikeasti kuivuneen ja halkeilevan ihon hoitoon.

Extra

Kuivalle iholle.

Hydro 

Kosteuden ja joustavuuden ylläpitämiseen.

Fresh

Aktiivivoidevaahto on nelivaikutteinen. Estää hikoilua, poistaa hajua, desinfioi ja hoitaa.
Raikas sitrustuoksu.

Käytä aluksi aamuin illoin ja vähennä myöhemmin kerran päivässä tapahtuvaan ylläpitorasvaukseen.


Hohkakivi (synteettinen)

Muotoiltu hohkakivi pysyy tukevasti kädessä. Käytä hohkakiveä märkänä suihkun yhteydessä. Voit käyttää hohkakiveä sarveistuneen ihon, kovettumien, känsien sekä syylien hiontaan. Voit hioa myös nivelpintojen päältä, varpaan päästä tai alta sekä jalkapohjan alueelta. Hio sarveistunutta, kuivunutta ihosolukkoa pyörivin liikkein. Poistaa kuolleen ihosolukon hellävaraisesti. Lopuksi huuhtele hohkakivi juoksevan veden alla


Callusan voidevaahto käsille

Vaahtovoide käsille on rasvaton. Se imeytyy hetkessä, eikä jätä ihoa tahmeaksi. Voit jatkaa työntekoa samantien. Hiero voide käsien iholle, myös sormien väliin sekä kynsinauhoille. Jättää käden ihon miellyttävän pehmeäksi. Ihoa suojaava ja hoitava vaikutus. Sisältää A- ja E-vitamiinia. Miellyttävä tuoksu.

SUKAT

Sidoste-sukan Hopearaikkaat

Tuotteessa on hopealankayhdistelmä. Se vähentää bakteerien ja sienten kasvua. Antistaattisuus ja lämmönsäätely raikastavat jalkoja pitkänkin käytön jälkeen.

Naisten koot: 36-38 ja 39-41.
Miesten koot: 42-45 ja 46-48.
Värit: Musta, harmaa ja khaki.

Puristamaton

Saumaton kärki - joustava suu. Sukan hopealankayhdistelmä ja varren erikoisrakenne sopivat erityisen hyvin mm. diabeetikoille ja allergisille jaloille.

KEVYTTERAPIATUOTTEET >>